Sari navigarea

B76TSE – LOGAN albastru inchis/bleumarin. Intersectia de la Apaca,9 august, joi, pe la 16:30, dinspre str Vasile Milea/pod Basarab spre Afi. La 10 metri de trecere, cu 2 km/h, mai am o masina in fata pana la trecere- inainteaza 2 metri, inaintez si eu 1 metru, oprim ca e rosu.B76TSE, in spatele meu, accelereaza si ma loveste in spate. Rezultat- o infundatura si o zgarietura de toata frumusetea. Coboara, cobor , un tip cam la 40 tuns foarte scurt/chel, imi zice ca se uita cum trece un motociclist si n a mai pus frana. Il intreb cum facem, ii zic ca o sa caut sa vad daca am formularul de amiabila dar nu stiu sigur daca am, el ca da, facem – dar hai in parcare la mall(Afi). Zic bine, sa nu blocam intersectia. Pornim, intru la mall la Afi, la -1, el in spatele meu, gasesc la 50 de metri loc de parcare si intru.

Tipul, cu 2 sau 3 copii in masina, dupa ce parchez eu, accelereaza si se duce in fata. Si dus a fost. Astept, astept, ma invart prin parcare sa-l caut. A disparut. Vorbesc la paza mall-ului sa-mi confirme nr de inmatriculare – mi-l confirma dar cica nu pot anunta ei in mall de o masina.Aveam numarul in geam oricum, era in spatele meu cand a parcat si sa zicem ca ar fi venit dupa ce l-am asteptat eu 45 minute sa vina si nu a venit.

Cat de idiot sa fii? Cata minte de maimuta sa ai sa fugi, crezand ca nu exista consecinte, ca esti in evul mediu, dai in cap cuiva si fugi. Omul parea initial relativ zdravan la cap- o fi fost in stare de ebrietate sau nu, cert e ca avea 2 sau 3 copii in masina.Mare jigodie de om. As putea sa ma duc sa depun plangere la politie pentru fuga de la locul accidentului. Permisul ar fi pa oricum, plus o amenda de toata frumusetea.

Animale cu 2 picioare in trafic.Cat de prost sa fii sa crezi ca poti fugi asa, ca scapi cu fuga. Doamne fer’!?

3 Comments

  1. Pe banda 1 eram, langa trotuar, am semnalizat dreapta de pe bd sincai sa intru pe radulescu motru.de pe banda 3 a taiat fata celui de pe banda 2 si mie, de am oprit la un centimeteu, fiind la 45 grade intrat pe strada.accelereaza franeaza sa ma apropii de el si accelereaz abrusc dupa care opreste brusc, fara semnal, intentionat ca sa intru in el. Scandal, vine si ma injura, imi arata pumnii, ma inchid in masina, cobor dupa 5 min, recunoaste ca a vrut sa si repare masina pa banii mei si a facut o intentionat. Tatuat agresiv, Florica Eduard, taximetrist speedtaxi, logan vechi,speedtaxi .Il inregistrez cand recunoaste ca a oprit intentionat ca sa intru in el. Bineinteles ca la politie tot eu cica s vinovat-amenda, nu conteaza proba, nu conteaza articolul prin care e interzisa oprirea brusca.plangere penala, la judecatorie.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: