Sari navigarea

Nu mai pot cu hastag, nu mai pot cu usr si cu ciolos. Pensatul de rares bogdan, prostanache-ul altoit la cluj cu zeama de pdl + servicii si inzestrat cu ingamfarea omului capabil sa-si traga mucii inapoi in gura incepuse mai acum cateva zile sa-i faca in mod public o oferta de nerefuzat lui ciolos. Ca in mintea lui de parvenit, inchipuit influencer si guru al maselor de neo-nazisti marca #rezist ce regurgiteaza zilnic lozinci in totala opozitie cu structura lor mental-celulara de paraziti ai societatii chiar crede ca e atat de capabil sa scoata din rahat, pardon, ciolos, un viitor prezidential e nu doar hilar ci un semn de dementa verbala. Sa ameninti dulapul (n.r. Iohannis) ca-i retragi sprijinul si nu-l mai faci tu presedinte e o tampenie ce depaseste mult orice limita a bunului simt, mai ales venind din gura unui cocalar fandosit cu aere de jurnalist, platit din surse obscure sa faca spume la gura in direct la tv pe un post aflat in insolventa.

Mi-e greu sa cred ca tara asta, atat de plina de prosti cum e ea, ar putea da totusi un presedinte mai prost si mai talamb ca Iohannis. Daca ma gandesc mai bine totusi, e posibil iar acel om mai prost si mai talamb ar fi ciolos – omul care a trecut prin viata fara urme, in afara cicatricilor presupus venerice de pe fata, un functionaras tern, obosit si cu inteligenta unei muste. Cariera sa ilustra de mare agronom a atins apogeul in nimic, marele agricultor nefacand in viata lui ceva legat de agricultura, plimband hartiute pe la brusel si pupand moastele mai marilor ue.

Am tot amanat sa istorisesc insa cum am fost injurat de #rezist la unirii, niste putzoi nevertebrati foarte agresivi verbal care mi-au urat sa plec dracului din tara cand i-am intrebat daca au autorizatie pentru mitingul ce-l organizau pe 12 mai 2018 si din ce bani au printat tonele de fluturasi ce le imparteau in oras. Am rezumat acum pe scurt, nu mai am nervi de consumat pe prozelitismul prostilor adepti la guru #.

O stire proaspata e despre denisa neagu, o alta impartitoare de fluturasi si strangatoare de semnaturi pentru fratele geaman # – usr. Mare frasuiala ca duduia apare in poza inconjurata de politie si bodyguarzi,cam 8 bucati pe cap de duduie. Vezi doamne duduia ar fi fost hartuita dar n am auzit sa fi depus o plangere sau sa prezinte o dovada in acest sens. Pana la proba contrarie poza nu dovedeste nimic, la fel ca presupul dialog relatat de duduie, asa ca nu avem elementele constitutive ale unui incident.

Ce ma deranjeaza la culme este insa altceva – share-uiala de pe facebook o prezinta pe duduie ca inginer ce proiecteaza masini. Deci din start creionam manipularea clasica cu o intelectuala agresata de supusii ciumei rosii, pt ca prinde la oamenii cu 2 neuroni. Dar hai sa vedem ce i cu duduia si ce injinera e ‘mneaei. Cu ajutorul lui goagle o descoperim pe duduie ca e absolventa de politehnica la ..ghici ciuperca..IMST. Pentru necunoscatori IMST e facultatea de Ingineria de Managementul Sistemelor Tehnologice – mama mama cum suna, ce smecherie de facultate, ce ingineri de top or iesi de acolo. Nu. E cea mai proasta facultate din Politehnica, unde admiterea se face si cu nota 2. Nu, serios, cu 2 la examen. Nu ca celelalte ar fi mai rasarite, in afara de automatica si electronica politehnica este refugiul respinsilor de la toate celelalte facultati si apanajul prostului care ravneste la diplome. Stiu pentru ca am evaluat personal toate facultatile politehnicii tot cam in aceeasi perioada cand intra duduia respectiva acolo, am cunoscut studenti si profesori de acolo. Am avut colegi din camin de acolo, am „rezistat” o perioada si manelelor din regie si jegului, la propriu si la figurat, produs de „injineri”. Nu generalizez spre 100%, doar 90%, n-o cunosc pe duduie insa nu pot inghiti asa incercare de fenta grosolana -” intelectualul „agresat de „handralai” -asa ca sa-mi fie cu iertare nu pun botul la vrajelile de manipulare #.

#ruie#mezist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: