Sari navigarea

Balin Mot, un somer ilustru anonim, o persoana cu posibile probleme psihice la o mini-analiza a comportamentului si a modului de a vorbi, s-a prezentat cu echipa sa de filmari profesioniste si acoliti sa protesteze impotriva unor protestatari, sa-i apostrofeze, sa incite la violente si sa le adreseze injurii, cu alte cuvinte sa deturneze un protest al unor cetateni ce nu sunt de acord cu opiniile dumnealui. Pentru ca democratia a murit in Romania, echipa de cenzura hastagrezist ajusteaza din portavoce, camere de filmat, cativa guristi platiti si mai multi rebeli fara cauza neplatiti tot ceea ce trebuie sa ajunga cunoscut in media si feisbuc, platiti fiind de niste ong-uri „anonime”, cu scopuri si finantari obscure/necunoscute. Principiul lor de actiune este unul simplu – oricat de mare e aberatia pe care o urlam ea devine adevarata daca o urlam mai tare ca ailalti, pentru ca ” cine nu sare nu e cu noi”, pentru ca scandalul si galagia bat gandirea si logica.

Sa mergi sa deturnezi un prostest al unor oameni impotriva unei institutii aflate intr-un mega scandal, recent, „aparand” dna-ul de..cuvintele manifestantilor reprezinta o forma de cenzura abolita demult in democratie. Faptul ca aceste miscari de reducere la tacere a tuturor celor ce „nu ne convin” sunt orchestrate de personaje insalubre, cu capacitati intelectuale submediocre precum badelita sau malin bot este cu atat mai suspect, fiind evident ca nu acesti incurca-lume gandesc si organizeaza para-manifestatiile. Imi imaginez ce ar fi fost daca alti oameni ar fi fost in piata victoriei sa protesteze impotriva hastagrezist – cu siguranta o mana de protestatari profestionisti #rezist (si aici ma refer la protestatarii profesionisti, remunerati, caliti in strada, nu la cativa corporatisti care nu stiu ce inseamna separarea puterilor in stat sau ce reprezinta constitutia dar reactioneaza la lozinci pe feisbuc, ei sunt o masa de manevra construita efectiv pe baza de naivitate ) ar fi inabusit orice alta voce, inclusiv prin violenta, mai un pumn la ficat pe sub geaca si altele de gen, pentru ca #rezist este expert in actiuni violente nonvizibile, fiind mult peste nivelul unei galerii de ultrasi.

Daca tara asculta vocea unora la malin bot sau badelita – ce putem spune, inseamna ca astia suntem, asa stim sa alegem oamenii carora sa le dam incredearea, si cu alte cuvinte, ne meritam soarta.

Ps: un cetatean in varsta facea semne unui alt cetatean la fel de in varsta, strigand „hai ma, hai ma”. Nu stiu daca era de partea celor 10-15 oameni ramasi sa prosteze impotriva abuzurilor dna ( ceilalti au plecat la aparitia purulentului balin mot) sau daca era de partea malin bot-istilor de vizavi, de peste drum, aproximativ 30, care ii injurau pe cei 10-15. Dar CA JANDARMERIA SA RIDICE CETATEANU RESPECTIV PE SUS, SA-L BRUSCHEZE SI SA-L DUCA LA DUBA NU ESTE NORMAL.CHIAR DACA GESTURILE ACESTUIA AR FI PUTUT FI INTERPRETATE CA O AMENINTARE ASUPRA UNUIA SAU CELUILAT GRUP(desi de la „hai ma” la incitare la violenta e cale lunga…) – INTENTIA NU ESTE PREVAZUTA IN LEGEA PENALA. DECI – ABUZ CLAR AL JANDARMERIEI:

http://evz.ro/violente-dna-malin-bot.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: